Bekijk onze paarden welke we in ons bezit hebben

Dallas Top T

Dallas Top T, geboren 2008, NMK, Elite, Preferent, Ibop (Dr), Sport (Dr) en is een zwarte 1.67cm metende zwarte dochter van Valdez uit de Brabantse Kampioen en predicaat rijke merrie Topic (v.Goodtimes x Zeoliet) en heeft een Lage Verwantschap te weten 1,4%. Dallas is gefokt bij A Toonen uit Odiliapeel. De complete stamboom van Dallas is te vinden in de database van het KWPN en op Horsetelex. We hebben haar als veulen aangekocht met het oog op de fokkerij.

Dallas is onze eerste fokmerrie waar we al diverse hele fijne (sport)paarden uit gefokt hebben. Oa van de hengst Desperado waar we 3 volle broers van kregen: Ilas (NL), Jolas (NL) en King Royal (SW). Van Franklin bracht ze twee zeer fijne merries: de bruine Elite merrie Miss Universe (NL) en de zwarte Elite NMK merrie Lady Gaga en laatst genoemde is nog steeds in ons bezit. Ook de Elite merrie Nathalya v.Geniaal is nog steeds in ons bezit. Dallas geeft haar instelling, karakter, werkbaarheid en ongecompliceerde instelling aan haar kinderen door.

Lady Gaga

De in 2016 geboren zwarte NMK Elite (IBOP DR) D-OC merrie Lady Gaga komt ook rechtstreeks uit Dallas Top T. Ze heeft een stokmaat van 1.67 en heeft een verwantschap van 2,3%. Haar stamboom is te vinden op de KWPN Database en op Horsetelex.

Ze viel op de merrie keuring al op en werd 3e van Brabant met een uitnodiging voor het NMK. Ook tijdens de Ibop wist ze te imponeren en kreeg ze 82 punten met oa een 9 voor haar draf! Ze heeft tot nu toe twee zwarte dochters van Jameson RS2: Pennywise en Radio Gaga VD en hen hebben we in de opfok. Op 04-03-22 is haar veulen van Las Vegas geboren. We noemen hem Sniper VD en is een bruin hengst veulen met 4 witte benen en een onderbroken bles.

Nathalya

De andere dochter van Dallas Top T welke we nog in ons bezit hebben is Nathalya, een bruine 1.71 metende Elite (IBOP DR) D-OC merrie van Geniaal en heeft een verwantschap van 2,3% en is geboren in 2018. Nathalya heeft op
22-03-22 haar eerste veulen van Las Vegas gekregen. Een prachtig mooi bruin merrie veulen met 4 witte benen en een kol en sneb. We noemen haar Sunshine VD. Haar stamboom is te vinden in de KWPN Database en Horsetelex.

Indy T

Ook Indy T, geboren 2013, is door ons als veulen aangekocht bij A Toonen uit Odiliapeel. Deze 1.73 metende vos is een dochter van de top combinatie Vivaldi x Havidoff x Aktion uit de predicaat rijke merrie Senaat. Indy is een Elite Sport en heeft een verwantschap van 3,0%. Haar gehele stamboom is terug te vinden in de KWPN Database en op Horsetelex. Indy is een zeer getalenteerde Sport en Fokmerrie welke als 6jr de Pavo in de Mortel won. Indy heeft een zoon van Franklin welke de naam Mufasa van ons kreeg en nu succesvol is bij Lotje Schoots. Van de hengst All At Once heeft ze hengst veulen Peaky Blinders welke we verkocht hebben maar bij ons in de opfok hebben. Dit jaar kreeg ze wederom een veulen van All At Once en dat werd het prachtige merrie veulen Royal Indy VD welke we in de opfok hebben. Voor 2022 hebben we een experiment gebruikt en hebben we haar gedekt met de Verrichtingstopper van de Tuigpaarden: Macho.

Kirondine L

De in 2015 geboren bruine 165 metende chique Kirondine L is een Elite D-OC merrie van De Niro uit een dochter van Charmeur en dan de zeer bekende top merrie Jirondine van Ferro x Nimmerdor uit de zeer succesvolle stam van J Lamers uit Oss en bracht al vele succesvolle keurings en sport paarden. Kirondine kochten we als 3jr en hebben we samen in eigendom met de Fam Mom uit Huissen. Haar eerste veulen van Toto Jr, Pirondine DM, is een zeer aansprekend merrie veulen. Dit jaar bracht ze een top hengst veulen van Las Vegas, Real Money DM, en ook hij gaat in de opfok. Ook voor 2022 verwacht ze wederom een veulen van Las Vegas

Puizandra

Van de legendarische top Tuigpaard hengst Cizandro hebben we een volle zus, geboren in 2020, in de opfok. Deze Puizandra is een zeer tuigtypische merrie en omdat het de volle zus van de door ons altijd uitgebrachte grootheid Cizandro is, konden we deze niet laten gaan. Puizandra is gefokt door de zeer succesvolle fokkers Gebr den Otter en staat in de opfok.

Pennywice

Pennywice (v.Jameson RS2) is een in 2020 geboren zwarte dochter van onze NMK Elite merrie Lady Gaga (v.Franklin x Dallas Top T). Ze was het eerste veulen van Lady Gaga en ze heeft het D-OC predicaat en staat in de opfok

Pirondine DM

Pirondine DM (v.Glock’s Toto Jr) is een in 2020 geboren en het eerste veulen van onze Elite merrie Kirondine L (v.De Niro x Charmeur). Ze is een bruine merrie en ze heeft het D-OC predicaat. Pirondine DM hebben we even als haar moeder, samen met de Fam Mom. Ze staat in de opfok.

Radio Gaga VD

Radio Gaga (v.Jameson RS2) is een in 2021 geboren zwarte dochter van onze NMK Elite merrie Lady Gaga (v.Franklin x Dallas Top T). Ze is het tweede veulen van Lady Gaga en ze heeft het D-OC predicaat en staat in de opfok

Royal Indy VD

Royal Indy (v.All At Once) is een in 2021 geboren prachtige vos dochter van onze Elite Sport merrie Indy T (v.Vivaldi x Havidoff). Ze heeft het D-OC predicaat en is in opfok.

Real Money DM

Real Money DM (v.Las Vegas) is een in 2021 geboren geweldig zwart hengst veulen en het tweede veulen van onze Elite merrie Kirondine L (v.De Niro x Charmeur welke we samen hebben met de Fam Mom. Real Money DM heeft het D-OC predicaat en is in opfok.